Make-Up Studio

Make-up Studio Amsterdam gaat over het ontketenen van je unieke persoonlijkheid, ongeacht leeftijd, nationaliteit of geslacht door het ontdekken van de kunst van professionele make-up.


In de jaren 80 werd Make-up Studio Amsterdam opgericht door een kleine groep make-upspecialisten onder leiding van visagist Wil 't Hek in Amsterdam, de stad van art, tolerance & diversity.


WIL VAN 'T HEK

Als expert in gezichtskunst en theatercosmetica in de jaren 1980, realiseerde Wil van ’t Hek zich dat hij zijn kennis kon gebruiken en toepassen in de make-upbusiness. Daarmee werd hij een van de eerste make-up artiesten ter wereld en begon hij andere make-up professionals op te leiden.

 

Zo gepassioneerd als Wil is over make-up, zo vastbesloten was hij om alleen met de beste kwaliteitsproducten te werken. Niet tevreden met de kwaliteit van de make-up op de markt, besloot hij zijn eigen lijn te maken met ingrediënten van topkwaliteit uit de beste fabrieken in West-Europa. Hiermee werd Make-up Studio geboren.

 

Wil creëerde niet alleen de best mogelijke make-up, maar ontwikkelde ook volledig nieuwe producten, zoals de eerste matte oogschaduw met diepe kleurpigmentatie die ook nat kan worden aangebracht. Hij verkoopt al zijn producten in zijn winkel in het centrum van Amsterdam, genaamd Back Stage, die nog steeds bestaat.

 

Make-up Studio werd in de loop der jaren bekend om haar hoge kwaliteit en is de basisbehoefte geworden voor make-upartiesten en scholen.


NU, 25 JAAR LATER

Make-up Studio Amsterdam dankt zijn succes in de afgelopen vijfentwintig jaar aan het luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, het analyseren van nieuwe trends en het vertalen hiervan naar een innovatief en kwalitatief hoogstaand assortiment van meer dan 1600 producten.

 

Make-up Studio Amsterdam heeft nu eigen productiefaciliteiten in Nederland, wordt verkocht in meer dan 50 landen en is geliefd bij make-up artiesten over de hele wereld.

 

  • Producten van zeer hoge kwaliteit
  • Make-up die lang blijft zitten
  • Lichte tot hoge dekking
  • Hoog gepigmenteerd
  • Niet op proefdieren getest
  • De meeste producten zijn Vegan en Halal