Loveli

LOVELI STORY

 

 

LOVELI wil 100% natuurlijk, 100% troepvrij. Puur liefde en verder niets.

 

WAAROM LOVELI?

 

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

 

 • 100% natuurlijk
 • Nooit op dieren getest
 • Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG’s, nano, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie
 • Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering
 • Gemaakt in Amsterdam
 • 100% troepvrij

 

De missie van Loveli

Een wereld waarin we weer samen werken met de natuur, omdat we allemaal beseffen dat we zelf de natuur zijn. Een leven waarin we genieten en onszelf en elkaar verwennen.

Een wereld waarin de commerciële bedrijven samenwerken met de natuur om geweldige dingen te maken. Dingen die van het leven een feestje maken. Dingen die én natuurlijk én luxe zijn, omdat dat beter is voor de aarde, voor onszelf, voor ons leven. Daar worden we allemaal blij van!

 

BEAUTY FROM PURE LOVE. NOTHING MORE, NOTHING LESS Because nothing beats nature.

 

5 Redenen om je deodorant met aluminium de deur uit te doen (en wat je dan wel kunt gebruiken):

Herken je dit dilemma? Je weet dat je eigenlijk beter geen deodorant met aluminium gebruikt maar het gevoel hebben dat iedereen je zweet kan ruiken, is absoluut geen optie. Going natural has it limits.

 

 

Gelukkig is daar een oplossing voor. Maar eerst ga ik er dieper op in, waarom je die deo met aluminium écht beter kunt laten staan.

Er zijn namelijk 5 goede redenen:

 

 

 1. Aluminium in deo’s vergroot het risico op borstkanker. De kranten stonden er onlangs weer vol van. Aluminium wordt opgenomen door de klieren in je oksels. Aangezien je lichaam niet weet wat het met aluminium moet doen, wordt het niet afgebroken, maar opgeslagen in je lichaam en dat kan serieuze consequenties hebben.

 2. De reden dat er aluminium in deodorant zit, is dat aluminium perfect is om een blokkade tegen zweet te vormen. Dat is voor de korte termijn fijn, maar zweten doe je niet voor niets: je lichaam ruimt daardoor gifstoffen op waarvan je blij bent dat ze uit je lichaam zijn. Zweten wil je niet voorkomen, maar zweetgeurtjes wel.

 3. Veel deo-producenten gebruiken parabenen als conserveermiddel. Over parabenen heb je vast ook wel waarschuwingen voorbij zien komen. Onlangs heeft een nieuwe studie aangetoond dat parabenen het hormoon oestrogeen imiteren. Chemicaliën die hormonen imiteren, kunnen de kans op borstkanker verhogen, zelfs in kleine hoeveelheden. Het punt is namelijk dat parabenen in heel veel producten zitten en dat je die producten dag in, dag uit gebruikt, je leven lang.

 4. Wist je dat aluminium de veroorzaker is van gele vlekken in je kleding? Aluminium geeft een chemische reactie als het in contact komt met zweet en katoen. Dat zorgt voor die vervelende vlekken die je er met wassen niet uit krijgt.

 5. Aluminium is een neurotoxine die Alzheimer kan veroorzaken. Wetenschappers hebben aangetoond dat giftige metalen hersenweefsel beschadigen en aluminium is daarin de grootste boosdoener.

 

De eerste deo zonder aluminium die écht werkt!

Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, die bovendien echt werkt. 100% Natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten, die efficiënt zijn en goed voor je huid.